Questo sito utilizza solo cookies tecnici.

06 - 69925028
Hungarian cuisine is diverse and delicious. It had the good Turkish, Italian and French influence that enriched and improved Hungarian recipes. Courses with stewed vegetables came from Balkans, sausages have been brought by Germans and Italians, pelmeni were acquired from Slavic people.

Probably the most famous Hungarian courses are goulashy and paprikashy, but Red pepper (paprika) is the culinary symbol of Hungary. Every area of Hungary has own peculiar food. Balaton neighborhood is well-identified for its fish programs; Nice Hungarian Plain (Great Pannonian Plain) - for its potato courses, Northern a part of Hungary is legendary for game programs, Southern Hungary - stewed paprika and tomatoes (lecho). Also there are highly national meals - stewed lamb with tarragon and stewed in grease paprika and tomatoes. The plant paprika was dropped at Europe in the long run of 15 and the beginning of sixteen century concurrently from west and east. Paprika was spread in Hungary during Turkish dominion (1541-1686). Turks brought paprika from Persia. Small, Ungarische Spezialitäten sweet-scented and scorching Hungarian paprika is very similar to Indian kind of red pepper. Spanish paprika (Pimiento) was brought from Latin America by Christopher Columbus. It is greater, pulpy, with sweetish style, but without especial scent.

Paprika is growing everywhere in Hungary, however in Nice Pannonian Plain there are the very best conditions for it. Southern cities Szeged and Kalocha are additionally well-known for their wonderful red pepper. You may see bunches of paprika at verandahs of peasant houses in all places in this region and fields are glowing with vivid red color. Hungarians taste with paprika nearly all courses. Small, bigger, scorching, candy, red, green and dried yellow paprika can be eaten uncooked.

Pork grease and flour heavy sauce with spices types the basic of Hungarian Courses. Smoked sausage slices and sour cream are broadly utilized in cooking. All that number of totally different ingredients makes Hungarian Delicacies scrumptious for any taste.

Ci preoccupiamo per la Vostra salute

Il Poliambulatorio Specialistico Privato AxiaMedica, è nato con l'intento di realizzare, nel pieno Centro Storico di Roma,  una Struttura d’Eccellenza.

L' obiettivo dell'intera Equipe è di porre il Paziente al centro della nostra attività, nel rispetto delle sue esigenze e della sua dignità, valutando il suo stato di salute con un approccio poliedrico e multidimensionale che consenta di dare la risposta qualitativa più adeguata all'unicità individuale.

La Direzione Sanitaria del Centro è affidata al Dottor Favella Antonio, coadiuvato da un team di seri professionisti, tra cui Primari ospedalieri e figure di spicco sul territorio.

La Missione del Centro è quella di offrire un Servizio Medico all'avanguardia, efficiente, accurato e rapido che possa crescere giorno dopo giorno attraverso la comprensione delle necessità dei nostri pazienti.

hot clinic

Attraverso le pagine di questo sito potrete conoscere la nostra Struttura, i servizi messi a disposizione, le modalità di accesso e le prestazioni erogabili, secondo criteri di efficacia, efficienza, serietà e competenza.

La nostra professionalità è al Vostro servizio ed il nostro personale è a disposizione per ogni informazione ed esigenza.

Contatti

map

AxiaMedica - Poliambulatorio

L.go Chigi 5, 00187 Roma


contatti

06 - 69925028

fax:  06 - 69924525

Seguici